Ethereumin hinta voi nousta 10 500 dollariin

Ethereumin hinta voi nousta 10 500 dollariin, sanoo Fundstrat-strategi

Fundstratin strategi David Grider on paljastanut uskovansa, että Ethereumin eetterin, markkina-arvoltaan toiseksi suurimman kryptovaluutan, hinta voi nousta yli seitsemänkertaiseksi uudelle korkeimmalle tasolle, 10 500 dollariin.

Griderin ennuste perustuu Ethereumin lohkoketjun suosioon ja hajautetun rahoituksen (DeFi) kasvavaan suosioon. Ethereumin kehittäjät etenevät myös kohti Ethereum 2.0: n käynnistämistä, jonka odotetaan Bitcoin Era auttavan verkon mittakaavaa käsittelemään paljon enemmän tapahtumia sekunnissa.

Per Grider, Ethereum on “paras riski / palkkio-sijoituspeli salauksessa”, koska “blockchain-laskenta voi olla pilven tulevaisuus”. Potentiaalisia riskejä ETH: hon sijoittamiseen ovat hänen mukaansa takaisku verkon ETH 2.0 -päivitykselle tai kryptovaluutta-markkinamarkkinoille.

ETH: lla on mielestäni paras riskipalkkio salauksessa. Vuonna 2020 ETH-transaktiopalkkiot olivat ~ 600 miljoonaa dollaria – se on ~ 1% infrastruktuurin palveluna -markkinoista (IaaS) – kasvaa ~ 300%: lla y-o-y. – se piilottaa https://t.co/DQwY90JKg5
– David Grider, CFA (@David_Grid) 16. tammikuuta 2021

Ethereum 2.0: n Phase0 käynnistettiin joulukuussa 2020, kun niin kutsuttu Beacon-ketju lanseerattiin. Majakkaketju on Proof-of-Stake (PoS) -lohkoketju, ja se on ensimmäinen askel suunnitelmassa muuttaa Ethereumin konsensusmekanismi Proof-of-Work (PoW): sta Proof-of-Stake.

Se kulkee alkuperäisen Ethereum PoW -ketjun rinnalla varmistaen, että ketjujen jatkuvuudessa ei ole katkoksia. Ketju auttaa hallitsemaan PoS-mekanismia, prosessoimaan ristilinkkejä ja “suoraa yksimielisyyttä ja lopullisuutta”. Vaiheen 1 odotetaan käynnistyvän tänä vuonna, ja siinä “käsitellään sirpaleiden ketjujen lopullisuutta ja yksimielisyyttä”.

Hajautettu rahoitustila on kasvanut räjähdysmäisesti viime kuukausien aikana, ja siihen on nyt lukittu yli 23 miljardin dollarin arvoinen salaustekniikka. Aave-, Compound-, Uniswap- ja Curve-protokollissa käyttäjät voivat ansaita korkoa salausomistuksistaan ​​tai ottaa salaustuettuja lainoja.

Eetterin hinta on noussut viime viikkoina ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle yli 1430 dollarin analyytikoiden mukaan hajautettujen sovellusten, kuten DeFi-tilassa olevien, kasvavan kysynnän ja ETH: n ansiosta Ethereum 2.0 -panosopimus, joka on käytännössä poissa käytöstä verkon käynnistymiseen saakka.

Myönnetään 10,5 000 dollarin tavoite Ethereumille (ETH). Olemme suosittaneet ylipainoa altistumista huhtikuusta 2020 lähtien ja näemme edelleen huomattavasti enemmän nousua. @fundstrat @fs_insight pic.twitter.com/55M3EoxPj4
– David Grider, CFA (@David_Grid) 20. tammikuuta 2021

Grider ei ole ainoa analyytikko nousussa Ethereumissa

Goldman Sachsin entinen johtaja Raoul Pal on paljastanut uskovansa, että markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta ETH: n hinta voi nousta 20 000 dollariin “tässä jaksossa” Metcalfen lain mukaan.

Raoul Pal sanoi sosiaalisessa mediassa, että se on “kaikki Metcalfen laki” ja että “ETH = BTC”, pitävätkö sijoittajat siitä vai eivät. Hän alkoi osoittaa mallia, jonka tiiminsä loi osoittaakseen Metcalfen lain BTC-verkossa käyttämällä aktiivisia osoitteita ja kryptovaluutan hintaa sekä markkina-arvoa.

Ethereumin hinta voi nousta 10 500 dollariin
Scroll to top