SBI Groups Crypto Trading Arm lanserer Bitcoin utlånstjeneste

SBI Holdings har kunngjort lanseringen av sin crypto utlånstjeneste via sin bitcoin (BTC) trading arm, SBI VC Trade. Den nye tjenesten tilbyr långivere et årlig prosentutbytte på en prosent, og brukere kan låne ut minst 0,1 BTC, ifølge en pressemelding 24. november 2020.

SBI avdekker stakingstjeneste

Etter hvert som prisen på bitcoin (BTC) og altcoins fortsetter å øke i 2020, med flere og flere institusjonelle penger som kommer inn i bransjen, har kryptovennlig japansk finansiell tungvekt, SBI Holdings, lansert sin bitcoin-utlånstjeneste.

Som det fremgår av pressemeldingen, vil utlånstjenesten bli håndtert av SBI VC Trade Co, kryptovalutautvekslingen til SBI Group. For det første vil utlånstjenesten bare støtte bitcoin (BTC), og deltakerne kan bare sette inn minst 0,1BTC, med maksimum satt til 5BTC.

Pålitelig Bitcoin-utlån

Mens kryptolån utgjør et betydelig risikonivå for investorer, inkludert exit-svindel og konkurs fra tjenesteleverandørene, som nylig ble vitne til med Cred, hevder SBI-teamet at utlånstjenesten er svært pålitelig og gir investorer optimale handelsmuligheter.

Firmaet skrev (grovt oversatt):

“En av risikoen ved kryptolån er risikoen for at långiveren går konkurs. Alle våre kunders utlåningsdestinasjoner for vår utlånstjeneste for kryptovaluta er SBI-konsernbedrifter som har høy pålitelighet, slik at du kan bruke den med tillit. Vi vil gi flere handelsmuligheter ved å formulere passende produkter som samsvarer med markedet basert på SBI-konsernets ekspertise og store prestasjoner. ”

Spesielt har teamet gjort det klart at långivere vil tjene opptil en prosent APY på sine bitcoin-beholdninger, og hver kontrakt har en gyldighetsperiode på 84 dager, med flere digitale valutaer inkludert Ripples XRP og eter (ETH) som skal legges til i nærheten framtid.

Kryptolån er blitt en av de sikreste måtene kryptoentusiaster gir anstendig avkastning på sine kryptoaktiviteter, og sentraliserte utlånsplattformer som Nexo og Celsius får raskt grep i kryptospace.

Som rapportert av BTCManager 10. november 2020, har Celsius (CEL) nå mer enn 2,2 milliarder dollar i kryptoer under administrasjon, med mer enn 215 000 aktive brukere spredt over forskjellige jurisdiksjoner over hele verden.

SBI Groups Crypto Trading Arm lanserer Bitcoin utlånstjeneste
Scroll to top