Milliardær sier at en eksponentiell BTC-prisøkning ville vært en katastrofe

Chamath Palihapitiya sier at Bitcoin ikke er korrelert med finansmarkedene, noe som er en grunn til at folk bør investere 1% av formuen sin i den.

Chamath Palihapitiya, milliardærsjef i Social Capital og Virgin Galactic styreleder, har kalt Bitcoin en type katastrofeforsikring mot regjeringer som tar dårlige økonomiske beslutninger

I et intervju med Unchained Podcast 23. juni sa Palihapitiya at hardtarbeidende mennesker trenger noe , ettersom cryptocurrency er “virkelig grunnleggende ukorrelert” til konsekvensene av lovgivere oppfører seg dårlig.

Imidlertid påpekte administrerende direktør at for at Bitcoin-prisen skal skyrocket på dette tidspunktet, ville ting måtte gå veldig galt i det økonomiske systemet, med katastrofale konsekvenser for dine venner og familie.

“Hvis ditt Bitcoin-spill lønner seg,” sa Palihapitiya, “vil det være katastrofalt ødeleggende for verden. Og det vil få enorme konsekvenser for mange mennesker vi alle kjenner og bryr oss om som ikke ble sikret i Bitcoin. Og slik at du nesten ikke vil at det skal skje. ”

Nok forsikring for å ‘gjøre deg hel’

Palihapitiya investerte selv i 2010, ved å kjøpe en million Bitcoin for $ 80, hvis verdi nådde milliardene da token hadde sin aller tid aller høyest i desember 2017.

Ikke rart at milliardæren hevder at Bitcoin ( BTC ), i motsetning til “andre- og tredje-nivå” kryptokurser som Ethereum ( ETH ), er en av få måter å få en “massiv asymmetrisk gevinst” fra en så liten investering.

“Du vil være sikker på at et lite forsikringsbeløp i utgangspunktet kan gjøre deg hel,” sa Palihapitiya og siterer en utbetaling på 1 000 dollar for en investering på $ 1 som et godt eksempel. “Det er derfor jeg bare tror at du, bør du ta 1% av porteføljen din, legge den i Bitcoin.”

På slutten av dagen er alle andre aktivaklasser – aksjer, gjeld, eiendommer, råvarer – alle sammen tett, tett koblet til et lovverk og en sammenkobling i finansmarkedene som samler mange av regjeringene som er slags oppfører seg på denne måten. ”

Milliardæren har også spekulert i om verdien av Bitcoin i fremtiden kan nå millioner av dollar, eller falle til null.

Milliardær sier at en eksponentiell BTC-prisøkning ville vært en katastrofe
Scroll to top