Disse Bitcoin Prime-gebyrene

Støttede mynter
Når du har åpnet en konto på plattformen, fant vår Bitcoin Prime Review UK at du vil ha tilgang til et godt utvalg av kryptovalutaer, faktisk tilbyr den et av de største utvalgene sammen med Bitfinex og Binance. I de tidlige dagene av Bitcoin Prime støttet plattformen notorisk bare fire mynter – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin.

Bitcoin Prime anmeldelse britiske mynter

Imidlertid har Bitcoin Prime siden utvidet seg i en rekke andre kryptovalutaer. Spesielt inkluderer dette en rekke mindre likvide prosjekter. For eksempel inkluderer dette slike som Filecoin, Band, Maker og Compound.

Hvis du ikke har hørt om disse kryptovalutaene, har de en mye mindre markedsverdi enn Bitcoin og Ethereum osv. Men oppsiden er potensielt mye større. Du kan også investere i Dogecoin, en topprangert mememynt som får mye grep i kryptoverdenen.

Ikke desto mindre, sjekk ut den fulle av Bitcoin Prime-støttede mynter nedenfor:

I skrivende stund er det totalt 42 kryptovalutaer som Bitcoin Prime lar deg kjøpe. Plattformen bemerker at den kontinuerlig ser etter å legge til nye digitale mynter til biblioteket. Men Bitcoin Prime er veldig selektiv i hvilke prosjekter den tillater å bli oppført på nettstedet, så ikke forvent hundrevis av mynter snart.

Det er viktig å merke seg at Bitcoin Prime Pro – som vi dekker mer detaljert senere i denne anmeldelsen, også tilbyr et bredt utvalg av par. Som sådan lar Bitcoin Prime deg investere i Shiba Inu, Dogecoin og mange flere meme-mynter med et klikk på en knapp.

Bitcoin Prime avgifter

I et nøtteskall er Bitcoin Prime uten tvil en av de dyreste handelsmeglerne for kryptovaluta i verdensrommet. Det er flere gebyrer du må ta hensyn til, som vi utdyper mer detaljert nedenfor. Det er mange andre billige plattformer der ute som eToro og Poloniex.

Innskudds-/uttaksgebyrer
Vi dekker betalinger i mye mer detalj senere, men vi bør gjøre det klart at gebyrer påløper når du setter inn penger med britiske pund. Dette er litt forvirrende, ettersom avhengig av hvilken betalingsmetode du bruker, kan det hende du trenger å betale en handelsprovisjon også.

Så hvis du bestemmer deg for å bruke ditt britiske debetkort til å kjøpe kryptovaluta hos Bitcoin Prime, er dette kjent som “Instant Buy”. Som navnet tilsier, vil du kjøpe din valgte digitale mynt umiddelbart (etter bekreftelse). På sin side vil du bli belastet et heftig all-in-gebyr på 3,99 %. For eksempel, hvis du kjøper Ethereum via et debetkortkjøp på £500, betaler du en total avgift på £19,95.

myntbaserte betalinger

Handle krypto nå
Kryptoaktiva er svært volatile uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Men hvis du bestemmer deg for å sette inn penger via bankoverføring (Faster Payments Network), betaler du ingen transaksjonsgebyrer i det hele tatt. Du må imidlertid betale en handelskommisjon når du fortsetter med å foreta et kryptovalutakjøp – som vi dekker om kort tid.

Når det gjelder uttaksgebyrer, er dette igjen gratis når du velger en bankoverføring i Storbritannia. Men hvis du bestemmer deg for å trekke pengene tilbake til debetkortet ditt (som du må gjøre hvis du har gjort et innskudd med denne betalingsmetoden), er gebyret 2 % (minimum £0,55).

Disse Bitcoin Prime-gebyrene, sammen med handelsprovisjonene som vi dekker nedenfor, kan være forvirrende. Som sådan, lenger ned i denne Bitcoin Prime Review UK skal vi gi et par eksempler fra den virkelige verden for å vise deg nøyaktig hva du vil betale hos megleren.

Disse Bitcoin Prime-gebyrene
Scroll to top